geforceerde-glimlach.jpg

Ronald
Postma

+31 (0)6 204 92 478 hallo@ronaldpostma.com

Op deze pagina vind je een conventioneel overzicht van zaken in een notendop. Om me iets beter te leren kennen zet je mijn ‘On Repeat’ van Spotify aan en scroll je door naar mijn letterlijke interpretatie van curriculum vitae.

Hopelijk kan ik je ervan overtuigen dat ik de juiste persoon ben voor de J.O.B. om jullie ontwerpen naar goede WordPress websites te vertalen.

Op deze pagina vind je een conventioneel overzicht van zaken in een notendop. Om me iets beter te leren kennen kun je op ronaldpostma.com/cv een uitgebreide versie van dit curriculum vitae lezen.

Hopelijk kan ik je ervan overtuigen dat ik de juiste persoon ben voor de J.O.B. om jullie ontwerpen naar goede WordPress websites te vertalen.

1/2

In een Notendop

Opleidingen

Fab Academy – Fab Lab Barcelona
MIT’s ‘How to make almost anything’ | 2014 – 2015

Bachelor – Universiteit Utrecht
Taal- en cultuurstudies | 2008 – 2011

1e jaar – KABK Den Haag
Beeldende kunst | 2007 – 2008

Werk

Paddenstoelenboer | 2017 – heden
Eigen start-up: plastic-vrije paddenstoelen

Ronaldpostma.com | 2015 – heden
ZZP’er: Frontend WordPress development

Medische Artikelen SMA B.V. | 2006 – 2016
Familiebedrijf: In- en verkoop, webbeheer en administratie

Skills

WordPress
frontend
Elementor
playground
WooCommerce
winkelier
HTML, CSS, JQUERY
sterke fundering
FIGMA
basis
Adobe CC
allround
Bluffen
try until you die
Overzicht houden
neurotisch
Eerlijk
*** leugenaars
Beleefd
goed opgevoed

Talen

Nederlands
1e taal
English
2e taal
Slovenčina
Moedertaal
Español
Liefdestaal
Deutsch
Bar gesprek
Français
S.O.S.

2/2

Curriculum in anecdotes

Noemenswaardige punten: Voer voor een gesprek en wat extra inzicht in mijn (levens)ervaringen.

20062022

2022

Op dit moment ben ik bezig met de rebranding van Paddenstoelenboer, ontwikkel ik een nieuw soort kweekset, en tref ik de voorbereidingen om composteerbaar plastic voor oesterzwam-kwekerijen op de markt brengen. Afgelopen jaar heb ik flink geinvesteerd in mijn skills als developer, en ben ik een vaste samenwerking begonnen met BrrBrr.

2021

Voor Paddenstoelenboer ontwierp ik een Oesterzwam kweekset, en begon ik met onderzoek naar composteerbaar plastic. Mijn webshop paddenstoelenboer.nl ging live, en ik begon met de productie en verkoop van de kweeksets. Ook maakte ik enkele websites voor BrrBrr, en kwam erachter dat ik dat leuk vind en er goed in ben.

2020

Kennismaking en eerste grote klus met BrrBrr (compostier.nl), en een herstart van wat nu ‘Paddenstoelenboer’ is geworden. Tijdens de start van de pandemie verhuisden Barbara en ik naar Scheveningen, waar we de allerbeste pizza van NL hebben gevonden.

2018

Door een combinatie van heftige privé omstandigheden en te hoge ontwikkelingskosten, besloten we om te stoppen met de ontwikkeling van het paddenstoelen kweek-apparaat. Een beetje verlichting: naast onze eerste hond, Bello, kwam er een puppy bij, Lumo.